Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze

Wie zijn wij?

ProfijtHuis

ProfijtHuis is een zeer ervaren woningbouwer en richt zich op de nieuwbouw van cataloguswoningen uit eigen woningbouwprogramma. 

Wij benaderen opdrachtgevers op een persoonlijke manier. Door een goede samenwerking met (vaste) aannemer en leveranciers is ProfijtHuis een betrouwbare partner.

Van een schetsplan tot aan de oplevering van de woning. ProfijtHuis verzorgt het complete bouwtraject, inclusief de benodigde bouwvergunningen. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden wordt de opdrachtgever voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen van de werkzaamheden. De woningen worden standaard traditioneel uitgevoerd geheel in kalkzandsteen en voldoen aan de huidige normen van het bouwbesluit.

Hoe gaan wij te werk?

Samen op weg naar uw nieuwe woning in een paar stappen

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een nieuwe woning op een eigen kavel? Stap voor stap bouwen we samen aan uw nieuwe droomhuis. In onderstaand stappenplan leggen we u stap voor stap uit hoe het proces van kavel tot woning bij ProfijtHuis eruitziet.

Stappen in het traject:

Afspraak maken: Wanneer u interesse heeft in één van de woningen maken we samen een afspraak.

Afspraak: Hier maken we persoonlijk kennis met u en bespreken we de mogelijkheden. We gaan kijken welke woning u wilt bouwen en wat uw wensen zijn. Tijdens het gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Contract: Wanneer de offerte akkoord is, stellen we een contract op. 

Ontwerp: Na tekenen van het contract, wordt het ontwerp gemaakt en naar u toegestuurd. 

Ontwerp naar gemeente: Het ontwerp wordt door ProfijtHuis ter goedkeuring voorgelegd aan de desbetreffende gemeente. 

Bouwaanvraag: Indien de gemeente akkoord is, kan daarna de bouwaanvraag ingediend worden. 

Werkvoorbereiding: Tijdens het lopende bouwaanvraagtraject start de werkvoorbereiding alvast met diverse bestellingen. Het vergunningstraject is afhankelijk van de gemeente waar gebouwd wordt. 

Start van de bouw: Wanneer de bouwvergunning afgegeven is, kan er gestart worden met de bouw. 

De oplevering van uw woning: De bouwtijd duurt circa 180 werkbare dagen. Wanneer de woning klaar is, wordt deze officieel aan u opgeleverd.